EN 16636 – Qualitat en serveis de control de Plagues

Què és? Especifica els requisits per als serveis de control de plagues i les competències que han de complir els professionals de serveis de control de plagues amb la finalitat…

Què és?

Especifica els requisits per als serveis de control de plagues i les competències que han de complir els professionals de serveis de control de plagues amb la finalitat de protegir la salut pública, els béns i el medi ambient.

A qui va dirigit?

Dirigit a les organitzacions especialitzades en el Control de Plagues que realitzen els tractaments de Desinfecció, Desinsectació i Desratització.

Beneficis davant el mercat

Contractar els serveis d’una organització certificada en aquesta norma ens dona garantia i confiança que els serveis són prestats per personal qualificat, mitjançant els processos i protocols adequats utilitzant les millors tècniques de mercat.

Beneficis davant els clients

Els clients que obté aquesta certificació tenen un avantatge competitiu davant competidors no certificats i poden optar a contractes de grans empreses i licitacions públiques que els exigiran aquestes credencials.

Beneficis per la gestió de l’organització

L’organització s’obliga a la millora de les competències dels seus professionals, a la millora tecnològica dels seus processos i al màxim respecte ambiental en les seves operacions, donant el millor servei, qualitat i confiança als seus clients.

A ICDQ, entenem que cada organització és única, amb necessitats i objectius diferents. Per això, ens esforcem per oferir solucions de certificació personalitzades i escalables que s'ajustin perfectament als teus requisits. Ja sigui local o global, estem preparats per a acompanyar-te en el teu camí. No importa quin sigui el teu desafiament, som aquí per a adaptar-nos a tu. Parlem de les teves necessitats avui mateix!